(loopbaan) Coaching

Werk en leven waarin alles mogelijk is.

Jouw ultieme droombaan vol inspiratie en energie.

Werken vanuit jouw unieke kracht en power.


Wat ik voor jou kan betekenen

*

Hoe?

Ik bied 1 op 1 coaching aan voor mensen die geloven dat zij zelf de touwtjes in handen kunnen nemen en actief stappen kunnen zetten naar meer passie en plezier in hun werk en leven. En voor teamleiders die hun medewerkers daarin willen stimuleren.
Mensen die de moed hebben nieuwe stappen te zetten, nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaan en willen genieten van de grote en kleine dingen in het leven.

Dat je soms niet precies weet wat en hoe, dat maakt niet uit. Daar help ik je mee.

*

De coaching wordt op maat aangeboden. Wat dat voor jou betekent bespreken we in een gratis en vrijblijvende intake (kan via Skype).

In dat gesprek onderzoeken we jouw wens en of je bij mij aan het juiste adres bent.
Als we beiden denken dat dit een goede match is maken we afspraken.
Je ontvangt altijd het aanbod op papier zodat je goed weet waar je aan toe bent, waarna je een besluit neemt en we kunnen starten.

Gemiddeld bestaat een traject uit 4 à 5 coachsessies verspreid over 3 tot 4 maanden.

Start with why

De kunst zit in het ontdekken wat écht bij je past. Inzicht in wat je energie geeft en ontdekken waar je plezier aan beleeft, dat maakt kiezen vervolgens een stuk makkelijker.

Als je een missie hebt, de echte kern van datgene waar jij écht voor wilt gaan en die steeds voor ogen houdt, dan maakt dat het volhouden en bereiken van je doel ook een stuk gemakkelijker.

Maar dan heb je een plan en kom je op het punt waar het er écht op aan komt. Menig plan eindigt helaas in de papierbak, de wens is er nog steeds, de mogelijkheid en een goed idee ook maar volhouden en echt in actie komen blijkt lastig.

Als je weet wat, ga je dus bedenken hoe. Een helder en concreet stappenplan helpt om jouw doelen ook echt te bereiken, immers: 'Goals without action stay dreams'.

In kleine stappen ga je op pad, zodat het behapbaar blijft. Ik help je graag op weg om te komen tot de kern van jouw missie, bij het maken van het plan en bij het zetten van kleine maar zekere stappen. En ben je eenmaal op weg, dan weet je hoe het werkt en kan je zelf verder, helemaal tot de finish.

De truc? Small steps achieve big goals!
Met een duidelijke routekaart kom je stap voor stap van A naar B, van B naar C en uiteindelijk helemaal tot Z.

Ken je Simon Sinek al?
Hij vertelt je waarom alles begint met jouw verlangen.

Tim Urban over uitstelgedrag (procrastinating).

Meld je hier aan voor een vrijblijvende intake:

Maak een afspraak

Doen waar je écht blij van wordt.
Duidelijke keuzes maken, echte stappen zetten.
Meer energie & plezier in werk en leven.

Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring | KvK nr 37160044