Over mij

Ik ben Martine Zweers,

Levens- en loopbaan coach, trainer en ondernemer. En ook: reiziger, familiemens, buitenmens en levensgenieter.

Ik ben geboren als jongste van een gezin met drie dochters. Opgegroeid in Castricum waar ik na mijn studie ook weer ben neergestreken, een heerlijke omgeving dichtbij bos, duinen en strand én een prachtige thuisbasis om na verre reizen weer thuis te komen.

Vita:
Een mooi leven en vitaliteit

Maz:
Klinkt als het Spaanse woord màs ‘meer’ en als link naar mijn naam

Twee kanten aan een verhaal? Ik zie er vaak wel 5 of 10. Ik geloof dat niemand zomaar iets doet, er is altijd een reden, een drijfveer, een overtuiging. Soms zijn dingen bewust, heel vaak onbewust. Je kunt mij geen mooiere puzzel voorleggen dan nadenken over de vraag hoe en waarom mensen zich bewegen.

Er wordt wel gezegd dat alle acties en reacties van mensen zijn ingegeven door angst of vertrouwen. In organisaties die grote veranderingen doorvoeren kan je dit vaak heel duidelijk zien, een deel van de medewerkers heeft er zin in en is benieuwd, een deel gaat op de rem en vindt het ingewikkeld. Het één is niet beter dan het ander, het is enkel een andere 'wiring of the brain', een andere manier waarop jouw brein is geprogrammeerd.

Wat wel kan helpen om in ieder geval te ontspannen in nieuwe en onverwachte situaties, is door inzicht te hebben in hoe de bedrading in jouw brein eigenlijk loopt. En laat dat nou mijn hobby (en werk) zijn!

Ik help je

- snel inzicht en helderheid te krijgen
- makkelijker keuzes te maken en concrete stappen te zetten
- ruis in teams te verhelderen met een duidelijke aanpak
- te gaan voor inspirerend werk & leven voor iedereen

Hier lees je mijn meest persoonlijke blogs

Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring | KvK nr 37160044